2013年2月24日星期日

Nike sko for barn evigheten og fashion model prestasjon

nike free run tenkte, svarte de: "Så, i morgen er også dagen for vår forening territorium testes, er monster beleiringen ingen leende saken, Aion nær monster kan senke nivået ah Men ikke fortvil, Jeg prøver å sende noen til å hjelpe du treffer fancy stykke territorium! "

I morgen vil faktisk børste to territorier, ett i nærheten av avgrunnen, en i nærheten av City of the Dead, nike sko gjette swordsmith? God vil velge et stykke territorium avgrunnen nær geografisk dårligere Aion, er også et veldig godt sted. Og den andre i nærheten territoriet til en City of the Dead ikke å jag ned det? Thought, nike føler eller glemmer morgendagens forsvarere holder den evige stad er viktigste delen av territoriet City of the Dead, men det er ikke veldig bra!

Lovet en swordsmith? Romantic angrep på territoriet til ting, Lin Luo selv var å oppgradere byen forsvar av territorium og ressurser territorium etter akkumulering av noen få dager,http://www.nikefreerunseu.com/ kan allerede gjøre mange ting, Lin Luo Først byporten å oppgradere til 5 porter, stor styrke forsvaret og holdbar, kan i stor grad redusere hastigheten av monsteret blakk. I tillegg nike free run norge en økning på fire tårn av de fire tårnene for stjerne baugen laug og sint. Brakkene, verksteder og andre bygninger, er Lin Luo ikke å oppgradere eller bygge, bare en brakke av ti 85 NPC soldater slag ut, og klar monster brutt byen Dumen gå. I tillegg er det også satt til side den delen av tømmeret som brukes til å reparere portene er klare når portene angrepet fortsatte.

没有评论:

发表评论